Uutiset

29.03.2019

Värikäs kevätkokous Malmikummussa

Seuran kevätkokous pidettiin eilen Ravintola Malmikummussa. Kokouksessa käsiteltiin seuran sääntöjen mukaiset asiat. Tilinpäätös hyväksyttiin ja vahvistettiin sekä myönnettiin vastuuvapaus johtokunnalle ja muille tili- ja vastuuvelvollisille tilien ja hallinnon osalta. Tilivuosi 2018 oli tappiollinen, mutta onneksi seuran rahatilanne on hyvä aikaisempien vuosien hyvien tulosten myötä. Jäsenmäärässä tapahtui edelleen laskua. Taloustilanteen korjaus ja jäsenmäärän laskun hillitseminen ovakin alkavan golfkauden suurimmat haasteet.

Virallisen kokouksen jälkeen käytiin keskustelua seuran kehittämisestä ja tulevaisuuden näkymistä. Jäsenistö kaipasi seuraan enemmän avoimuutta ja yhteishenkeä. Tiedottamista pitää parantaa. Kentän yleinen siisteys ja viimeistely kaipaavat kohennusta. Nelosväylä aiheutti edelleen kommentteja puolesta ja vastaan. Markkinointia kaivattiin lisää.

Keskustelu oli valitettavasti ajoittain repivää ja henkilökohtaisuuksiin menevää. Kritiikkiä saa ja pitääkin olla, mutta sen pitäisi olla kuitenkin rakentavaa. Pitäisi pystyä esittämään parempi vaihtoehto, jos jokin asia ei miellytä. Johtokunta jatkaa kaikesta kriitikistä huolimatta työtään seuran parhaaksi.

Onnistuneita elämyksiä!