Uutiset

09.10.2019

Talven kynnyksellä

Niin se vaan talvi painaa päälle. Kenttä on ollut suljettuna pakkasten vuoksi tämän viikon, mutta avataan vielä mikäli sää lämpiää. Kentän syystyötkin ilmastuksineen ovat vielä kesken.

Mennyt kesä oli säiden puolesta hyvä golfkesä. Kenttä oli hyvässä kunnossa. Kiitos siitä kenttähenkilöstölle! Bunkkereiden kunto ja yleinen siisteys kaipaavat vielä hiomista. Kierrosmäärissä jäämme noin 10% viime vuoden määristä. Tämä johtuu suurelta osin jäsenmäärän laskusta. 

Tulevaisuutemme suurimpana haasteena on saada jäsenmäärän lasku taittumaan. Juuri julkaistut kuntien värstöennusteet eivä lupaa hyvää meillekään, jos Outokummun väkiluku tippuu neljänneksen vuoteen 2040 mennessä. Tämä on toki uhka monelle muullekin yhteisölle ja tietenkin koko kaupungin tulevaisuudelle.

Taloudessa olemme pystyneet petraamaan viime vuoteen verrattua. Kassa on paremmassa kunnossa, kuin vuosi sitten. Tähän on päästy tiukalla kulukurilla mm. pienentämällä henkilöstökuluja. Positiivisen tuloksen teossa on edelleen haasteita.

Ensi vuonna Outokummun Golfseura täyttää 30 vuotta. Alustavien suunitelmien mukaan juhlimme sitä kesäkuussa pelin ja juhlatilaisuuden merkeissä.

Hyvää alkavaa talvea!

Raimo T.

Onnistuneita elämyksiä!