OGS | Keretin Golf-kenttä

Golfkausi 2021

Golfkausi 2021

Golfkausi 2021

Golfkausi 2021 jää historiaan varsin lyhyenä. Pääsimme avaamaan kentän vasta 12.5 ja jouduimme sulkemaan sen jo 18.10. Kausi oli siis noin kuukauden verran lyhyempi, kuin edellinen. Tämä näkyy totta kai myös kierrosmäärissä. Keretissä pelattiin päättyneellä kaudella 9651 kierrosta, mikä on noin 15% vähemmän, kuin edellisellä kaudella.

Kenttä oli varsin hyvässä kunnossa koko kauden lukuunottamatta greenejä. Ne saatiin kuntoon vasta elokuun puolella. Syitä tähän on varmasti useita. Greenit talvehtivat huonosti ja jääpolte oli tehnyt tuhojaan. Myös kastelun kanssa oli ongelmia ja greenit pääsivät kuivahtamaan. Kastelujärjestelmän ohjaus uusittiin kesällä ja sen jälkeen se toimi moitteettomasti.

Taloudellisesti emme yllä ihan samaan, kuin edellisellä tilikaudella. Liikevaihto kasvoi hieman, mutta myös kulut lisääntyivät. Toiveissa on, että pääsemme tuloksellisesti pikkuisen plussalle. Jäsenmäärämme kasvoi ensimmäistä kertaa pitkään pitkään aikaan. Seurassamme on nyt 426 jäsentä, joka on parisen kymmentä enemmän, kuin viime vuonna. Toivottavasti kasvu jatkuu myös tulevina vuosina.

Aktiivinen talkootyö on avainasemassa seurassamme. Palkkaa ei makseta muille, kuin caddiemastereille. Kaikki muu seuratyö tehdään talkoilla. Ahkerat talkoolaiset olivat myös kentänhoidon apuna. Kesän aikana pidettiin useita kentän siistimistalkoita ja bunkkereita kunnostettiin

lapiotyönä. Parhaat kiitokset kaikille talkoisiin osallistuneille.

Vuosi 2021 alkaa olla lopuillaan, joten on aika toivottaa kaikille seuramme jäsenille Rauhallista Joulua ja menestystä alkavalle uudelle vuodelle.

T: Puheenjohtaja Raimo

Katso kuvat