OGS | Keretin Golf-kenttä

Golfkesä2022 saatu avattua ⛳️

Golfkesä2022 saatu avattua ⛳️

Golfkesä2022 saatu avattua ⛳️

Lyhyt muistilista jokaiselle pelaajalle näin kauden alkuun, niin saadaan pelit jouhevasti käyntiin, kenttä rullamaan ja mieliala säilymään korkealla myös kierroksen jälkeen!

Kun päätät mennä pelaamaan, niin varaa lähtösi hyvissä ajoin. NexGolfin ajanvaraus on avattu – käytä sitä.

Tule paikalle hyvissä ajoin ja ole valmiina, kun lähtöaikasi koittaa. Varmista onko lähtöösi tulossa muita pelaajia.

Vaikka ruohonkasvu ei ole vielä aivan optimaalisella tasolla, niin paikkaa AINA pallon alastulojäljet griineillä ja lyöntijäljet yleisellä pelialueella. Jos et osu griiniin, niin korjaa edellisen ryhmän jäljiltä vahingossa jääneet jälhet . Näillä toimenpiteillä saadaan griinit ja väylät pysymään priimakunnossa läpi kesän. Eli tarkista aina pelaamaan lähtiessäsi, että mukanasi on vähintään yksi griinihaarukka. Jos työkalut jäivät toiseen bägiin, tai eksyvät pesukoneeseen, niin klubilta voi ostaa lisää. Hätätapauksessa alastulojälkien paikkaus onnistuu myös tii-tikulla. Tärkeintä on, että KAIKKI jäljet korjataan.

Kentällä liikkumiseen pätee myös vanhat säännöt: Ole valmiina, kun on vuorosi lyödä. Suunnittele lyöntisi etukäteen niin pitkälle, kuin pystyt, ettei pallolle saapuessasi tarvitse aloittaa arpajaisia alusta. Avauksen jälkeen näkee jo seuraavaan lyöntiin tarvittavan mailan parin mailan tarkkuudella, joten tiedät suunnilleen, miten peli avauksen jälkeen jatkuu ja voit vilkaista jo mistä kohtaa reppua seuraavaksi tarvittava maila löytyy. Pöpelikköön karanneita palloja saa säännön mukaan etsiä kolme minuuttia – pidetään siitä kiinni. Jos kolmessa minuutissa ei palloa löydy, niin jatketaan varapallolla, jonka löit, kun edellisen pallon löytymisestä ei ollut takeita. Outtiin lentävät pallot jätetään sinne odottamaan sadepäivän pallopartiota. Hyvä! Pelinopeuden suhteen noudatetaan vanhaa nyrkkisääntöä: pyri pitämään edessä menevä ryhmä näköpiirissäsi. Jos pelaamasi väylän griini on tyhjä ja lähdöt ovat normaalin kymmenen minuutin välein, niin pelisi etenee liian hitaasti. Pelin hitauden voi päätellä myös takana tulevista ryhmistä, eli jos takanasi tuleva porukka joutuu odottamaan tiiauspaikalla, tai väylällä jokaista lyöntiään, niin silloin on syytä lisätä kihua, tai päästää takana tuleva ryhmä ohi. Tämä koskee kaikkia!

• Peliturvallisuudesta sen verran, että älä koskaan lyö, jos on pienikin mahdollisuus siihen, että pallo tavoittaa edellä menevän ryhmän. Pallon lentäessä muita pelaajia kohti, huudetaan niin, että ”Fore” kaikuu kaivoksen kuiluissa seuraavaan aamuun saakka. Huudetaan mieluummin turhaan, kuin toivotaan ettei osu.

• Varmista, että holari-vakuutuksesi on voimassa

• Iloitse onnistumisista ja unohda epäonnistumiset.

• Tervehdi kaikkia kentän alueella tapaamiasi ihmisiä ja eläimiä.

• Nauti pelistä!!

--kapteeni P--