OGS | Keretin Golf-kenttä

Puheenjohtajan ajatuksia

Puheenjohtajan ajatuksia

Puheenjohtajan ajatuksia

Hieno golfkausi loppusuoralla

Koronasta huolimatta tai ehkä osittain juuri sen ansiosta päättyvä golfkausi on ollut hyvä. Kierrosmäärissä jäämme pikkuisen edellisestä kaudesta, mutta pääsemme varmasti noin kymmeneentuhanteen kierrokseen, mikä on meille erinomainen määrä. Kuuma kesä verotti pelaamista jonkin verran.

Jäsenmäärämme lisääntyi ensimmäisen kerran pitkästä aikaa. Olen ollut mukana seuran toiminnassa yli kymmenen vuotta ja joka vuosi jäsenmäärä on pienentynyt. Olisiko tässä pysyvä käänne parempaan. Ja mikä parasta olemme saaneet nuoria innostumaan lajin pariin.

Kauden aikana olemme myös investoineet. Vanha traktori tuli tiensä päähän ja vaihdoimme sen uuteen. Keväällä sauvaohjattava leikuri paloi ja ostimme sen tilalle uuden. Vakuutus korvasi sen lähes kokonaan. Kastelujärjestelmän ohjaus on uusittu ja nyt sitä voidaan operoida vaikkapa kännykällä. Bunkkereihin on lisätty hiekkaa ja viitosväylän alkuun on rakennettu korotettu kulkuväylä.

Kauden aikana olemme järjestäneen useita lajiin tutustumistilaisuuksia eri sidosryhmille. Olemme saaneet vieraita Tuusniemen lukiosta, Outokummun yläasteelta ja lukiosta sekä muutamasta yrityksestä. Ja mikä parasta tilaisuudet ovat johtaneet myös greencard-kursseihin.

Suunnitelmat Hautalammen kaivoksen avaamiseksi etenevät. Vielä tänä syksynä kaivosyhtiö tekee kairauksia kentän viitosväylällä. Me golffarit toivomme tietenkin, että hanke ei koskaan toteudu tai että se toteutetaan rikkomatta upeaa kenttäämme.

Kautta on vielä jäljellä ja kenttä on loistokunnossa. Nyt jos koskaan kannatta viritellä lyöntiä kuntoon myös ensi kautta silmällä pitäen. Syystalkoot kentällä ja kauden päättäjäiset teollisuuskylän saunatiloissa pidetään lauantaina 16.10. Tervetuloa joukolla mukaan.

Raimo Tölli