OGS | Keretin Golf-kenttä

Paikallissäännöt

Paikallissäännöt

Kaikki pelialueella olevat porausputket (merkattu sinisellä värillä) ja merkkipaalut ovat kiinteitä haittoja ja niistä vapautuu ilman rangaistusta. Myös pelialueella olevilta sorapintaisilta teiltä voi vapautua ilman rangaistusta (sääntö 16.1a). Pallon ollessa esteessä ei vapautusta.

Väylällä 4/13 pallon mentyä tiiauspaikkojen edessä olevaan punaiseen esteeseen (punaiset paalut), pelaaja voi halutessaan pudottaa pallon yhden lyönnin rangaistuksella Dropping zone1 alueelle, joka sijaitsee mäen päällä (vihreät paalut).

Vastaavasti pallon mentyä väylään nähden poikittain olevaan keltaiseen esteeseen (keltaiset paalut), pelaaja voi halutessaan pudottaa pallon yhden lyönnin rangaistuksella Dropping zone 2 alueelle joka sijaitsee laavun vieressä (vihreät paalut).

Pallon mentyä vesiesteeseen (keltaiset paalut) väylällä 7/16 voivat tasoituksella 37–54 pelaavat halutessaan siirtyä Dropping zone alueelle sillan toiselle puolelle. Pallo on dropattava yhdenlyönnin rangaistuksella vihreillä paaluilla merkitylle alueelle. Muilta väyliltä pelatessaan 7/16 väylillä olevat keltaiset paalut käsitellään kuin ne olisivat punaisia paaluja (kahden mailan mitan droppaussääntö)

Mikäli pallo on lyhyeksi leikatulla alueella ilmastointireiässä, vapautuu siitä ilman rangaistusta. Pallon voi nostaa ja puhdistaa sekä asettaa enintään tuloskortin pitkän sivun päähän pallon alla olevasta reiästä. Ei kuitenkaan lähemmäksi lippua.

Etäisyyttä mittaavien laitteiden käyttö on sallittu.

24.07.2022