Yleistä

1990 perustettu Outokummun golfseura ylläpitää yhdeksänreikäistä golfkenttää Keretissä noin kahden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Keretin kenttä sijaitsee entisessä kaivosmiljöössä, jossa maisemaa hallitsee 96 metriä korkea (Euroopan korkein) kaivostorni. Torni on suojeltu, joten kaikki golffarit voivat jatkossakin ihastella yhtä Outokummun lukuisista maamerkeistä.

Puitteet ja tilat: 

Kierrokselle lähdetään tietysti caddiemasterin kautta. Caddien toimistossa on myynnissä mm. kahvia ja virvoitusjuomia, olutta ja siideriä sekä pientä makeaa ja laajennettu valikoima suolaista purtavaa. Niistä voi nauttia katetulla terassilla. Caddien tiloissa on myös golftarvikkeiden myymälä.

Ykköstiin tuntumassa on palviljonki, jossa on juoma-automaatti, mistä virvoitusjuomia voi ostaa joko kolikoilla tai kännykällä. Tämän lisäksi kahviautomaatti, mistä voi ostaa erilaisia kahvi- ja kaakaojuomia. Kilpailuiden aikana paviljongilla myös grillataan makkaraa.

Väylien kolme ja neljä välissä on WC samoin 9-teen vieressä. 

Kentällä on lähipelirange, jossa voi harjoitella chippi-, putti- ja bunkerlyöntejä. Pituuslyöntirange toimii ysiväylän tiiauspaikan vieressä. Kenttähenkilökunnalla on käytössään konesuoja ja pelaajilla on lisäksi nelosväylälle rakennetut laavu ja wc. 


OGS ry:n johtokunta:

Tölli Raimo, Puheenjohtaja
Hyttinen Pentti, Kapteeni 
Räsänen Kirsi, Varakapteeni 
Kinnunen Jarmo
Meisola Risto 
Försti Petri
Puustinen Kari
Senja Puodinketo
Petri Valjus