OGS | Keretin Golf-kenttä

Johtajuuden Vaihdos Outokummun Golf Seurassa - Kiitokset Raimolle ja Tervetuloa Jarnolle!

Johtajuuden Vaihdos Outokummun Golf Seurassa - Kiitokset Raimolle ja Tervetuloa Jarnolle!

Johtajuuden Vaihdos Outokummun Golf Seurassa - Kiitokset Raimolle ja Tervetuloa Jarnolle!

Kiitos näistä vuosista!

Uusi golfkausi on käynnistynyt. Olen tehnyt mainossopimukset yli kahdenkymmenen yrityksen kanssa, kenttä ja klubi on avattu ja työsopimukset caddiemasterien kanssa allekirjoitettu. Nyt odotellaan vain hyvää golfkesää ja runsaasti pelaajia Kerettiin.

Olen ollut seuran johtokunnan jäsen vuodesta 2009 lähtien ja puheenjohtajana viimeiset kuusi vuotta. Nyt on aika antaa tilaa nuoremmille. Luovutin tänään seuran puheenjohtajuuden varapuheenjohtaja Jarno Versolle. Jarno on nuori ja energinen kaveri, joka puhaltaa seuraan uutta henkeä.

Kiitos kuluneista vuosista. Kentällä tavataan!

Terveisin,
Raimo Tölli

Tervehdys Outokummun golf seuran jäsenille!

Ensinnäkin haluan ilmaista suuret kiitokseni Raimo Töllille hänen monista vuosistaan ja valtavasta työpanoksestaan seuran ja kentän hyväksi. Raimon ansiosta on ilo astua puheenjohtajan tehtäviin, kun seuran talous ja toiminta ovat vakaalla pohjalla ja elinvoimaisia.

Odotan innolla tätä kesää ja mahdollisuutta tutustua teihin kaikkiin paremmin. Toivon, että voin olla helposti lähestyttävä ja teitä varten, kun tarvitsette. Raimo on tehnyt suuren työn, ja kauden suurimmat järjestelyt ovat jo hyvällä mallilla, joten minulla on nyt mahdollisuus keskittyä jäsenistömme tapaamiseen ja yhteisen golfkauden nauttimiseen.

Hieman itsestäni: Muutin Outokumpuun noin 14 vuotta sitten ja aloitin golfin harrastuksen kahdeksan vuotta sitten. Olen työskennellyt seudun kehittämisyhtiössä sekä yrittäjänä, ja nykyään toimin PAL Finland Oy toimitusjohtajana. Golf on minulle tärkeä harrastus ja yhteisöllinen kokemus, ja olen innoissani siitä, että voin nyt toimia seuran puheenjohtajana.

Tulevaisuutta silmällä pitäen tämä pelikausi näyttää erittäin lupaavalta. Säät ovat olleet suotuisat ja edessä on runsaasti kilpailuja ja tapahtumia, jotka toivottavasti tuovat meille kaikille iloa ja mukavia hetkiä. Puheenjohtajana aion keskittyä erityisesti kolmeen asiaan: kentän kuntoon, tapahtumien ja palveluiden laatuun sekä seuran talouden hallintaan. Nämä ovat seuramme tärkeimmät voimavarat, ja niiden kehittäminen on meille kaikille yhteinen tavoite.

Odotan innolla yhteistä kautta kanssanne. Tavataan kentällä ja tapahtumissa – tehdään tästä kaudesta unohtumaton!

Ystävällisin terveisin,
Jarno Verso
Puheenjohtaja
Outokummun golf seura