OGS | Keretin Golf-kenttä

Kapteenin palsta

Kapteenin palsta

Kapteenien mietteitä 17.6.2021

Golfkesä on saatu käyntiin ja pelaajat ovat löytäneet kentälle, kursseja on takana ja seuraan on saatu lukuisia uusia jäseniä > hieno homma 👍 Olemme saaneet kentän yleisilmeestä paljon kehuja niin omilta kuin vieraspelaajiltakin, kiitoshan siitä kuuluu ahkerille talkoolaisille :) Kuitenkin kun kenttää kiertää, niin valitettavan paljon on korjaamattomia lyöntijälkiä 😡 Jokaisen täytyy muistaa AINA paikata lyöntijäljet! Tulemme saamaan lähiaikoina käyttöön pienet pussit, jotka tulee ottaa mukaan kierrokselle. Näissä pusseissa on tarvittavaa ainesta lyöntijälkien paikkaamiseen> tästä sitten tarkemmin ohjeita kunhan pussukat ovat virallisesti käytössä. Ja sitten asia mikä on yleistynyt myös meidänkin kentällä-> nämä golfia pelaavat Nuuskamuikkuset-> jos viitsit huulessa sen ällöttävän nuuskapussin kentälle kuljettaa, toivon ettet syljeksi sitä kentälle, etkä tiiboksin roskikseen, vaan viet sen nätisti paperiin käärittynä roskapönttöön, hyi hyi!!! Toimikunnat on olleet aktiivisia>kenttätoimikunta on pitänyt kentällä katselmuksia ja pöytäkirjat löytyy seuran sivuilta kohdasta ” toimikunnat”, senioritoimikunta suunnittelee viikkokisoja ja naistoimikunta aloitti ryminällä! Meillä täällä OGS:n kentällä vietettiin Naistenpäivää sunnuntaina 13.6, joka venyikin kolmen päivän mittaiseksi sääolosuhteiden ansiosta. Sade ei naisia haitannut, vaan kentällä käytiin. Tuloskorttinsa klubille jättäneiden kesken arvottiin muutama kiva palkinto :)

Nyt kun naiset on päässeet vauhtiin , niin tarkoitus on järjestää kesän aikana pieni leikkimielinen kilpailu kaikille naisille, jolloin te, hyvät naisgolfaajat, rohkeasti mukaan!

Seuraava kilpailu onkin perinteinen juhannuskisa 23.6. Pyydämme jatkossa kaikkia kisaan osallistujia olemaan paikalla 15 min ennen kisan alkua, koska silloin kilpailunjohtaja kertoo tarkennuksia ja ohjeistaa kilpailusta! Nyt on ollut tapana heti ilmoittautumisen jälkeen " hävitä" paikalta, sitten kysellään mikä on kilpailumuoto, onko siirtosääntö voimassa, monta makkaraa saan syödä ja onpa jonkun kuultu kyselevän jopa omaa nimeään ;)

Pidämme tässä lähiaikoina golfin " AVOIMET OVET" tapahtuman, jossa saa tulla tutustumaan lajiin ja josko sieltä saataisiin itse greencard- kurssille lisää osallistujia. Toivotamme hyvää kesää kaikille ☀️⛳

Nähdään kentällä :)

Kapteenit Petri & Senja :)

OGS:n kapteenien kevättervehdys!

Kevät tuli, aurinko paistaa ja lumi sulaa. Kohta myös kenttä paistaa ja golffarit täällä Pohjois-Karjalassakin alkavat heräillä talviunestaan kaivelemaan mailat esiin ja odottamaan, milloin kausi pyörähtää käyntiin. Toivotaan, että mahdollisimman pian.

Näin kauden alun kynnyksellä tiedoksi , että seuran kapteenisto vaihtui. Uutena kapteenina toimii Petri Valjus ja ladykapteenina Senja Puodinketo ja haluammekin jo aluksi kiittää kaikkia saamastamme luottamuksesta. Kapteenina oleminen on haastavaa, mutta otamme sen nöyrinä vastaan. Kiitämme edeltäjiämme Pentti Hyttistä sekä Kirsi Räsästä. Tavoitteenamme on kehittää toimintaamme vastaamaan jäsenistön tarpeita ja lisäämään aktiivisuutta seuran toiminnassa - vaalia ja luoda seuran ”me henkeä”, yhteenkuuluvuutta ja viihtyvyyttä. Olemme panostaneet viime vuosina kentänhoitoon ja talkoisiin, ja se näkyi heti positiivisena palautteena vieraspelaajilta. Meillä täällä Outokummussa on uniikki kenttä vanhassa kaivosmiljöössä, ja hintakin lajin harrastamiseen on varsin maltillinen, toisin kuin yleisesti luullaan. Haluamme seurana säilyttää kynnyksen aloittaa golf mahdollisimman matalana. Lisäksi haluamme parantaa yhteistyötä naapuriseurojen kanssa.

Pyrimme myös tukemaan ja aktivoimaan seuran eri jäsenryhmiin toimintaansa kohdistuvia toimikuntia.

Olemme jäsenten edustajia johtokunnan suuntaan välittämään risut ja ruusut. Ottakaa siis ”hihasta kiinni” niin klubilla kuin kentällä, mikäli haluatte viestiä kumpaa tahansa seuramme suuntaan. Yhteystietomme löytyvät seuran kotisivuilta.

Petri

Olen Petri Valjus, seuran uusi kapteeni, ja asun Outokummussa.
Työskentelen kaivosalalla ja työantajana on Boliden Kevitsa Mining Oy.

Golfin pelaamisen aloitin 2000-luvun alussa, väliin mahtuu taukoa, mutta viimeiset vuodet on tullut pelattua aktiivisesti. Olen ollut mukana seuran johtokunnassa nyt 2 vuotta. Viime vuonna maassamme golfia rupesi harrastamaan n.8000 uutta jäsentä, joten golfin suosio on tällä hetkellä suuressa nousussa. Seuramme jäsenmäärä on pysynyt viime vuodet ennallaan, mutta otamme mielellään lisää jäseniä joukkoomme. Etenkin nuoria pelaajia tämä seura kaipaisi.

Tähän lopuksi heitän haasteen kaikille meidän seuran jäsenille :
ota kentälle mukaasi sukulainen, naapuri, työkaveri tai vastaava ja yritä houkutella lajin pariin 🙂 Golf ei ole nykyisin ” jäykistelyä”, vaan pikemminkin rentoa pelailua rennossa seurassa 🙂

--kapteeni Petri--

Petri

Senja

Olen Senja Puodinketo ja asun Tuusniemellä. Pelannut golfia vajaa kymmenen vuotta. Tämän harrastuksen pariin minut sai tutustumaan vävyni, joka houkutteli kokeilemaan golfmailoja läheiselle urheilukentälle. Siitä se kipinä iski ja lähdin mieheni kanssa suorittamaan green card –kurssia tänne Outokumpuun ja katunut en ole. Golf on harrastukseni nro yksi ja odotan innolla kauden käynnistymistä sekä tätä uutta pestiäni ladykapteenina.

Toimin myös naistoimikunnan vetäjänä ja tiimiini tältä osin kuuluu vielä viisi reipasta ja tehokasta naisgolfaria; Kirsi Räsänen, Tarja Pukarinen, Seija Tölli, Liisa Kastikainen ja Sirpa Tervo. Heidän kanssaan on ilo aloittaa kausi ja tavoitteena on suunnitella kaikenlaista mukavaa touhua golfin merkeissä, joka on suunnattu lähinnä naisille ja tytöille.
Otetaanko vaikka ysikierroksia naisten kesken?

Iloista ja reipasta mieltä kaikille. Toivotaan aurinkoista kesää ja paljon kierroksia!

--Ladykapteeni Senja--

Kapteeneina haluamme tuoda iloista ja positiivista asennetta meidän toimintaan koko seuran sisällä. Tavataan siis kentällä ja klubilla aurinkoisin mielin!

Senja