OGS | Keretin Golf-kenttä

Kapteenien mietteitä

Kapteenien mietteitä

Kapteenien mietteitä

Kesän helteet ovat pikkuhiljaa ohi ja syksy saapuu kentälle. Pelikautta on vielä jäljellä monta kuukautta, joten muistetaan kaikki pelatessamme noudattaa kaikkia sääntöjä; pelataan turvallisesti, pitää huolta pelirytmistä, noudattaa tarkasti lähtöaikoja, paikata lyöntijäljet (kärryrivistön luona on naulakko, josta voit ottaa paikkausseospussin mukaasi), sillä kentän kunnosta huolehtiminen on meidän kaikkien pelaajien yhteinen asia.

Jokavuotisena ilmiönä kentälle saapuvat syksyisin myös ne henkilöt, joilla ei ole nimeä, ei taitoa/ kykyä varata lähtöaikaa ja maksaa myös sitä. Kentällä suoritetaan syksyn mittaan iltaisin valvontaa, joten varaukset ja maksut tulee olla kunnossa! Klubin ollessa kiinni tapahtuu varaukset nexgolfin/ teetimen kautta. Mikäli et ole varma, miten toimia, voit soittaa seuran toiminnanjohtajalle tai kapteeneille (yhteystiedot seuran kotisivulta).

Kesällä olemme pitäneet kiitettävän määrän greencard-kursseja -> melkein joka viikko on saatu uusia pelaajia kursseille ja seuraamme on saatu uusia jäseniä enemmän kuin vuosiin :)

Seuramme jäsenenä voit ottaa ystäväsi mukaan kierrokselle tutustumaan lajiin, ns. ”kipinäkierrokselle ”. Ennen kierrokselle lähtöä kerrot vain caddiemasterille, että sinulla on ystävä mukana. Toiveena kuitenkin, että pelaatte kierroksen siihen kellon aikaan, ettei kentällä ole ruuhkaa. Näin ollen saatte pelata rauhassa ja voit opastaa golfin sääntöjä ja etikettiä ihan rauhassa. Mikäli ette halua pelata samoilla mailoilla, voitte ottaa klubilta mailoja lainaan. Tämä kaikkihan tähtää siihen, että kierroksella mukana oleva ystävä innostuu lajista ja ilmoittautuu mukaan greencard-kurssille.

Olemme seurana osallistumassa pitkästä aikaa Tahkolle pidettävään kaupunkiotteluun.

Ottelutapahtuma koostuu Itä-Suomen golfseurojen virallisesta kokouksesta, illanvietosta ja tietysti yhteisestä golfkilpailusta. Mukaan tähän otteluun kutsutaan vuosittain Itä-Suomen piirin golfseurat. Tapahtuma on järjestetty vuodesta 1985 ja se valittiin Suomen GolfGaalassa 2014 vuoden golftapahtumaksi.

Ottelussa ovat mukana seurojen puheenjohtajat, kapteenit ja seurojen hallitusten sekä eri toimikuntien edustajia sekä seura-aktiiveja. Mukana on myös edustus Suomen Golfliitosta.

Kilpailuja olemme tähän mennessä pitäneet viisi kappaletta, ja tulevana viikonloppuna pelataan seuranmestaruuksista, edessä on paripelit! Viikko tästä eteenpäin pelataan henkilökohtaiset sarjat ja tämän jälkeen on vielä Okufest Open, Speedgolf ja Ruskakisa. Senioritoimikunta piti omat kisansa, ja naistoimikunta järjesti Ysi-naisille kilpailun. Tavoitteena on aktivoida naiset osallistumaan rohkeasti mukaan eri kilpailuihin, olipa kilpailu mikä tahansa.

Saamme vieraita Eerikkala Golfista keskiviikkona 18.8, ja heidän toiveena on, että meidän seuran jäseniä olisi heillä oppaana yksi per lähtö.

Nautitaan vielä golfista, säästä ja peliseurasta!

T: kapteenit Senja & Petri