OGS | Keretin Golf-kenttä

Kapteenin ajatuksia kauden alkuun

Kapteenin ajatuksia kauden alkuun

Kapteenin ajatuksia kauden alkuun

Lumet ovat sulaneet, sukset ovat varastossa ja golfmailat kaivettu esille. Kenttä saatiin auki hyvissä ajoin, ja miten hyvässä kunnossa se onkaan! Muutaman päivän aikana saanut kuunnella kommentteja siitä, että ei koskaan avauksessa kenttämme ole ollut noin hyvässä kunnossa, mielästäni tämä on aivan totta! Iso kiitos kentänhoitajille sekä talkoolaisille> tästä on hyvä aloittaa tuleva golfkesä :)

Klubi myös on saatu auki, ja se palvelee päivittäin klo 10-18. Klubilla teitä tänä kesänä palvelee Lia ja Kerkko :)

Seuramme on saanut lukuisia uusia jäseniä jo näin kauden alussa, lisää otetaan mielellään vastaan. Greencard-kurssit alkavat piakkoin, seuratkaa ilmoittelua kotisivuilla sekä meidän sosiaalisessa mediassa.

Muistathan, että voit tuoda ystäväsi tutustumaan
lajiin milloin vain!

Kesän aikana järjestämme kilpailuja, jotka löytyvätkin meidän kotisivuilta " kilpailut" osion alta. Lisäksi on naisille oma tapahtuma maanantaina 5.6 , sekä lasten ilmainen golfkoulu alkaa kesän aikana.

Vielä muutama asia mitä tulee kaikkien pelaajien muistaa:

Varatkaa lähtöaika joko nexgolfin kautta tai soittamalla klubille

Pelaamaan meno ilmoittautumalla klubille sen aukiollessa

Noudattakaa sovittuja lähtöaikoja

Ja itse kentällä pelatessa meidän golfareiden vastuulla on huolehtia omalta osaltamme kentän kunnosta. Korjaa aina pallon alastulojälki greenillä. Laita irtilyömäsi divotti paikoillen ja paina se jalalla tiiviisti maahan. Haravoi jälkesi bunkkerissa. Nämä toimenpiteet ovat tärkeitä kentän kunnon kannalta ja ne ovat myös kanssa pelaajien huomioimista.

Hyvää golfkesää kaikille !

Kapteeni Petri