OGS | Keretin Golf-kenttä

Kesän palautesatoa

Kesän palautesatoa

Kesän palautesatoa

Kesä on kelien puolesta ollut tähän asti suosiollinen pelaamiselle ja samalla se on tuonut myös palautetta toiminnastamme. Kiitokset kaikille palautteiden antajille ja toivotaan niitä myös jatkossa, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Raffien pituus on ollut kiihkein palautteen aihe ja siihen on nyt reagoitu. Raffien lyhentäminen aloitetaan pikaisesti. Tavoitteena on palauttaa ne viime vuotiseen mittaan. Greenien tehokunnostus aloitetaan myös pikaisesti, kun pintailmastointi ja kylvö ei ole tuonut haluttua tulosta. Tästä voi tulla ajoittain pientä haittaa pelaamiselle, mutta toivottavasti ymmärrys riittää, että se tehdään pelaamisen parantamiseksi. Samoin kastelujärjestelmässä on ollut omat haasteensa ja sen ohjaus ollaan uusimmassa.

Rangepalloautomaatti on jumittanut,kun joku on yrittänyt ottaa palloja euron kolikolla. Polettia käyttämällä automaatti toimii luotettavammin. Uusi puucee tuli väärään paikkaan, vaikka tarkoituksena oli tarjota helpotusta kierrosten välisen tauon aikana, varsinkin kisoihin. Yritetään kestää sitä tämä kesä ja katsotaan löytyykö sille parempaa paikkaa, joka kävisi kaikille. Ehdotuksia otetaan vastaan (toimisto@ogs.fi). Klubilla on ollut myös omia haasteitaan, jotka otetaan opiksi ja johtokunta miettii ehkäisevät toimet talven aikana. Akuutit haasteet pyrimme tietysti ratkomaan mahdollisimman pian.
Peliaikoja kentälle on kuitenkin hyvin saatavissa ja kierrokset on pääsääntöisesti menneet aikataulussa. Pidetään pelaaminen edelleen positiivisena ja nautitaan keleistä.