OGS | Keretin Golf-kenttä

Menestystä Nurmeksesta!

Tänään pelattiin Pielisgolfissa P-K:n seniorimestaruudesta!
Kisa alkoi sadesäässä, mutta sade ei ollut niin rankkaa, että olisi latistanut tunnelmaa. Kenttä oli viritetty loistavaan kisakuntoon ja liukkaat greenit vaativat loppuun asti keskittymistä viimeiseenkin alamäkiputtiin 👌. 60 kilpailijaa kolmesta eri seurasta (OGS:stä 14 pelaajaa) pääsi nauttimaan kisan lopussa auringon lämmöstä ja nurmikin oli jo kuivaa👍. Noin seitsemän tunnin ulkoilun jälkeen hienoista tuloksista oli luettavissa seuraavia positiivisia Ogs tuloksia:

Miehet 50 v. sarjassa kilpailun toiseksi pelasi Kari Puodinketo tuloksella 41bogeypistettä 🏆👍 Heikki Karppanen oli neljäs myös hienolla tuloksella 39 👌 Kymppisakkiin tarvittiin tulos 36 - kertoo sekin jo kilpailun tasosta 💪 Naisten kisan voittoon ylsi Kirsi Räsänen tuloksella 40 bogeypistettä 🏆👍 Tarja Pukarinen kolmantena tuloksella 37🏆👍 Miehet 70 sarjassa ei tällä kertaa tullut palkintosijoja. Parhaana Veijo Jääskeläinen 11 sijalla👍 Kiitos järjestäjä Pielisgolf ja kiitos kyydistä Hojo-Matkat!