OGS | Keretin Golf-kenttä

Puheenjohtajalta

Puheenjohtajalta

Puheenjohtajalta

Golfkausi 2022 on meidän osaltamme päättynyt ja kenttä on laitettu lepotilaan. Toivottavast saamme kunnon talven, joka suojaa kenttää parhaiten. Lämpötilan vaihtelu suojasta pakkaseen on myrkkyä golfkentälle. Sen saivat kokea monet etelän kentät viime kesänä.

Keretin kenttä oli loistavassa kunnossa koko kauden. Kenttä talvehti hyvin ja kaikki hoitotoimenpiteet tehtiin ammattitaidolla. Kiitos siitä kenttähenkilökunnalle. Kierrosmäärissä jäätiin viime kaudesta noin 15%, joka näkyy ennen kaikkea greenfee-tuloissa. Jäsemäärä peneni jonkin verran.

Seuran toiminnallinen tulos säilyy plussalla, mutta poistojen jälkeen tulos menee miinukselle. Poistojen kasvu johtuu siitä, että olemme investoineet huomattavasti viime aikoina. Vuosi sitten ostimme uuden traktorin ja keväällä viheriöleikkurin. Hankinnat tehtiin tulorahoituksella ilman ulkopuolista velkaa.

Kaivoshankkeen YVA-raportti valmistui viime keväänä, mutta se ei kelvannut Ely-keskukselle. Raporttiin vaadittiin huomattavia lisäselvityksiä. Kaivosyhtiö on luvannut, että kenttä säilyy vaikka kaivoshanke joskus toteutuisikin. Siihen me luotamme.

Seuran syyskokous pidetään teollisuuskylän kokoustiloissa torstaina 24.11 klo. 18. Tervetuloa joukolla mukaan.

Raimo Tölli