OGS | Keretin Golf-kenttä

eBirdie-tuloskortti

eBirdie-tuloskortti

eBirdie-tuloskortti

Hyvä golfin pelaaja

Olemme juuri julkaisseet eBirdien oman tuloskortin. Jäsenenne saa sen käyttöönsä päivittämällä eBirdie-sovelluksen. Päivityksen saaminen kaikkiin puhelimiin kestää tästä hetkestä noin viikon.

Uuden version päivityksen jälkeen eBirdie-sovelluksen etusivun oikeaan reunaan ilmestyy Pelaa-nappi, jossa on kynän kuva. Tuloskorttiin pääsee painamalla siitä.

Tuloskortin toimiminen edellyttää, että jäsen kirjautuu ulos ja takaisin sisään eBirdie-jäsentililleen. Tämä onnistuu oikean yläkulman valikon kohdasta Asetukset.

Toivotamme jäsenenne tervetulleeksi kokeilemaan jokaisen jäsenen helppokäyttöistä ja yksinkertaista tuloskorttia! Sillä voi palauttaa kotimaan tasoituskierrokset itselleen. Tulokset päivittyvät tasoitusrekisteriin seuraavaksi aamuksi.

eBirdie-palvelusta löytyvät kenttätiedot peilautuvat suoraan eBirdie-sovelluksen tuloskorttiin kuten muihinkin tuloskorttipalveluihin. Tästä syystä kannattaa varmista niiden ajantasaisuus ja tehdä tarvittaessa muutospyyntö liittoon.

Tarjoamme seuroille kaksi perehdytystilaisuutta missä käymme ohjatusti läpi yksinkertaisen ja helppokäyttöisen tuloskortin käytön. Lisäksi käymme läpi eBirdie-palvelun kenttäosion hallinnoinnin.

Tervetuloa mukaan oheisina ajankohtina:

tiistai 23.5. klo 12-12:30, suora Teams-linkki: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

maanantai 29.5. klo 12-12:30, suora Teams-linkki: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Aloitamme aktiivisen pelaajaviestinnän ensi viikosta alkaen kaikissa kanavissamme. Lisätietoa tuloskortista päivitetään golf.fi-sivuille https://golf.fi/pelaajalle/ebirdie/

Olemme tähän mennessä uutisoineet julkaisusta ainoastaan eBirdie-sovelluksessa, jotta sovelluksen ja päivittäneet käyttäjät ymmärtäisivät kirjautua ulos ja takaisin sisään saadakseen tuloskortin toimimaan.

Jos haluat antaa tuloskortista palautetta tai sinulla tai jäsenillänne on ongelmia sen käytössä, ole yhteydessä tukeemme ebirdie@golf.fi

Ystävällisin terveisin,

Suomen Golfliitto