OGS | Keretin Golf-kenttä

Kenttätoimikunnan tiedote 30.5.2023

Kenttätoimikunnan tiedote 30.5.2023

Kenttätoimikunnan tiedote 30.5.2023

Kenttätoimikunnan kuulumisia 2023 kauden alkuun

Kenttä on ollut hyvässä kunnossa heti alusta lähtien, kiitos hyvän talvehtimisen, talkoolaisten ja kenttähenkilöstön.

Kenttätoimikunta teki kenttäkatselmuksen 29.5.23, jonka aikana perehdyttiin kentän pelattavuuteen ja pelaajien ohjaamiseen turvallisesti sekä greenejä säästäen seuraavalle tiiaukselle. Greenien lähelle tulee kärryparkki- ja nuolikylttejä pelaajien ohjaukseen. Raffiin ajetaan leikkurilla kävely-/golf-autoväylät. Toivomus on, että ohjeistusta noudatettaisiin ja saisimme kaikki nauttia hyvistä peliolosuhteista koko kesän.

Greenien ympärillä olevia kuivia ja liettyneitä alueita kunnostetaan viilutuksella, hiekotuksella, harjauksella ja kylvöillä. Alueet merkitään kunnostettaviksi toimenpiteiden jälkeen.

Seuran junioritoiminta alkaa kesän aikana, jonka vuoksi väylille on laitettu oransseja tupsuja tiiauspaikoiksi perheen pienemmille golffareille. Tarkoituksena, että aloitteleva juniori voisi pelata vanhempien mukana harjoituskierroksia. Oransseilta ei voi pelata tasoituskierroksia.

4. väylän estealueella oleva verkkoaita on kunnostettu. Aidasta ei saa pelata palloa, koska se ei kestä lyömistä. Siirryttävä DZ:n alueelle lyömään yhdellä rangaistuslyönnillä. Estealueelta on poistettu silta turvallisuussyistä sekä toinen DZ. laavun puolelta tarpeettomana.

Kauden alussa ja menneinä vuosina on ollut keskustelua 7. väylän takabunkkerista. Kenttätoimikunnan päätös on, että bunkkeri säilytetään. Perusteluna haastavuuden säilyminen väylällä.

Kenttätoimikunta haluaa muistuttaa pelaajia GREENIHAARUKAN käytöstä alastulojälkien korjaukseen. Lyöntijälkien korjaus väylillä ja tiiauksessa kuuluvat myös hyviin tapoihin. Klubilla ja paviljongilla on telineet, joista heinänsiemenpussit löytyvät mukaanotettavaksi kierrokselle.

KENTÄN PELATTAVUUDESTA JA VIIHTYVYYDESTÄ ON VASTUUSSA JOKAINEN PELAAJA!

HYVÄÄ PELI KESÄÄ TOIVOTELLEN!

Kenttätoimikunnan puolesta Kari Puodinketo pj.